Casele construite pe structura metalica usoara sunt solutia perfecta pentru cei care doresc sa isi protejeze investitia si familia impotriva riscurilor seismice.

Structura metalica a casei ofera o stabilitate ridicata si o rezistenta exceptionala la vibratii, facand-o ideala pentru zonele cu activitate seismica ridicata. De asemenea, aceste case sunt mai usoare decat cele traditionale, ceea ce inseamna ca sunt mai putin predispuse la deformari si colaps chiar si in cazul cutremurelor de peste 9 grade Richter.

In plus, sunt rapid si usor de construit, astfel incat iti poti muta familia intr-un mediu sigur si confortabil intr-un timp record. Acum este momentul sa faceti alegerea corecta pentru siguranta ta si a familiei tale!

Iată un test făcut pentru o clădire P+6 construită pe structură metalică ușoară la Universitatea din San Diego, California:

Mai jos încă un test făcut pentru o clădire P+5, construită pe structură ușoară, la Hyogo Earthquake Engineering Research Center, Miki, Japonia in 2009: